Оферти за посрещане на празниците в България. Коледа, Нова Година, Осми декември - студентски празник. Осми декември, Коледа и Нова Година, оферти за посрещане на студентски, коледни и новогодишни празници в България - Поход .org празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане, 2008, 08, програма, празнична, екскурзия, празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане,2008, 08, програма, празнична, екскурзия почивки, екскурзии, автобусни, билети, екскурзий, застраховки, ваканция, почивка, moreto, морето, почивка на морето, po4ivki, po4ivka, автобус, бунгала, бунгало, коледа, осми декември, нова година, екскурзия, билет, транспорт, студентски, град, софия, бюро, туризъм, поход, пътуване, туроператор, рейс, bungalo, bungala, пътувания, оферти, организиране, лагер, деца, детски, лагери, оранизирани, посещение, посещения, обиколки, лагери, квартири, почивни, станции, почивна, частни, квартири, станция, ривиера, ревиера, уикенд, уийекнд, частна, зелено, училище, Хотелски принцип за наем на апартаменти и стаи в град София. Апартаменти, apartamenti, apartments, хотел, хотелски апартаменти

Удостоверение за регистрация # 5573 Туристически агент, Удостоверение № РКК-01-6050 за Туроператор

за подробна информация и текущи оферти:  962-20-18


 

Уикенд в Охрид Македония Подградец Албания топ цена; 75лв дати; 05.04,26.04.14г

Програма; Отпътуване на 04.04 или 25.04.14г в 23.30ч от пл. Ал. Невски по маршрут София-Кюстендил-Крива паланка-Охрид.Пристигане в Охрид на 05.04 или 26.04.14г настаняване в хотел 3 звезди.По желанеие може да бъде организирано срещу допълнително заплащане посещение на манастира' Свети Наум' и град Подградец Албания . Свободно време за самостоятелно разглеждане на Охрид.Срещу допълнителна заявка може да се организира ' македонска вечер'.Нощувка.Закуска на 06.04 или 27.04.14г пешеходна разходка с разглеждане на старата част на града- ' Самуиловата крепост' и др.Отпътуване за Скопие- свободно време за снимки и разходка.Отпътуване за България. Пристигане на пл.Ал. Невски късно вчерта.

Цената е за 1 турист и включва; транспорт,застраховка, екскурзовод, 1 нощувка, 1 закуска, разходка в Охрид,посещение на Скопие

В цената не се включват входните такси на посещаваните обекти, македонска вечер вечеря с жива музика -25лв, посещение на манастира ' Свети Наум ' и град Подградец Албания - 15лв

Дете до 2 години настанено в стая с 2 родители се настанява безплатно.

Македония Албания Черна гора за дати;24.04.14-27.04.14г или 22.05-25.05.14г топ цена; 245лв

Програма ;

Първи ден Отпътуване от пл. Ал. Невски в 23.30h по маршрут София - Кюстендил - Крива Паланка-Охрид.Пристигане в Охрид .Настаняване в хотел 3 звезди .Пешеходна разходка с разглеждане на старата част на града.Срещу допълнително заплащане може да се организира посещение на манастира 'Свети Наум'.Свободно време. Нощувка Втори ден Закуска. Отпътуване за Черна гора. Кратка фото пауза в Тирана.Пристигане в Будва и настаняване в хотел2/3 звезди.Срещу допълнително заплащане може да бъде организирана вечеря с жива музика. Нощувка.Трети ден. Закуска .Пешеходна разходка в старата част на Будва. Отпътуване за България. Пристигане на пл. Ал. Невски рано сутринта

Цената е за 1 турист и включва; транспорт, застраховка, екскурзовод, разходка в Охрид,фото пауза в Тирана,разходка в Будва, 1 нощувка със закуска в Охрид, 1 нощувка със закуска в Будва.

В цената не се включват входните такси на посещаваните обекти, посещение на 'Свети наум'- 10лв,вечеря с жива музика в Будва- 29лв

Дете до 2 години настанено в стая с 2 родители се настанява безплатно.

Великден в Тасос топ цена; 285 лв Дати; 18.04-21.04.14г

1 Ден - Отпътуване от пл. Ал. Невски в 6:00ч по маршрут София - Гоце Делчев - Керамоти - остров Тасос. Пристигане в Керамоти - пътуване с ферибот до о-в Тасос (около 40 минути в посока) пристигане и настаняване в хотел Ellas. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 Ден - Закуска. Срещу допълнително заплащане може да се организира панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на златарско ателие "Iris Gold", традиционна фабрика за производство на зехтин и манастира "Св. Архангели". Вечеря. Нощувка.

3 Ден - Закуска. Разходка в столицата на острова Лименас. Великденски обяд. Свободно време за разходка. Вечеря. Нощувка.

4 Ден - Закуска. Отпътуване за България. Пристигане на пл. Ал. Невски късно вечерта.

Цената е за 1 турист настанен в стая с 2 легла и включва; транспорт,3 нощувки,3 закуски,3 вечери,великденски обяд,разходка в Лименас, фериботно такси и билети,застраховка, екскурзовод.

В цената не се включва; панорамна обиколка на остров Тасос - 15лв при записани 24 туристи.

Почивка в Тасос за дати; 10.06 до 14.06.14г и 17.06 до 21.06.14г топ цена; 395лв

1 ден Отпътуване в 6.00ч от пл. Ал.Невски по маршрут София - Гоце Делчев -Кавала-Керамоти.Пристигане в Кавала- разходка с разглеждане на забележителностите на града. Отпътуване за Керамоти качване на ферибот/ пътуване около 40 минути/пристигане на остров Тасос. Настаняване . Вечеря. 2 ден Нощувка.Закуска срещу допълнително заплащане се организира обиколка на острова 15лв при записани 24 туристи.Свободно време за плаж.Вечеря. Нощувка 3 ден Закуска .Свободно време за плаж.Вечеря. Нощувка.4 ден Закуска .Срещу допълнително заплащане може да се организира разходка в Лименас 10 лв при записани 24 туристи. Свободно време за плаж.Вечеря.Нощувка.5 ден Закуска отпътуване за България.Пристигане на пл. Ал. Невски вечерта.

Цената е за 1 турист и включва; транспорт, 5 нощувки, 5 закуски, 5 вечери,разходка в Кавала, посещение на Тасос

В цената не се включват входни такси на посещаваните обекти

деца до 2 години настанени в стая с 2 родители безплатно

деца до 12 години 50% от цената

ВЕЛИКДЕН В КАВАЛА С 2 НОЩУВКИ, 2 ЗАКУСКИ,РАЗХОДКА В КАВАЛА , ПОСЕЩЕНИЕ НА ФИЛИПИ ТОП ЦЕНА; 169ЛВ ДАТИ; 18.04-20.04.14Г

Програма;

Програма; Отпътуване от пл. Ал.Невски на 18.04.14г в 7.00ч по маршрут София - Гоце Делчев -Кавала. Пристигане настаняване в хотел Neffeli . Пешеходна разходка с разглеждане на забележителностите на града-църквата “Панагия”, Имарета, паметника и къщата на Мохамед Али, Крепостта, Акведукта, пристанището.По желание може да бъде организирана вечеря срещу допълнително заплащане.Нощувка 19.04.14г Закуска Свободно време за самостоятелно разглеждане и снимки. Посещение на древния град Филипи.Нощувка. 20.04.14г Закуска . Отпътуване за България. Пристигане на пл. Ал. Невски късно вечерта.

Цената е за 1 турист и включва; транспорт, застраховка, екскурзовод, 2 нощувки, 2 закуски, разходка в Кавала, посещение на Филипи.

В цената не се включват ; входните такси на посешаваните обекти, вечеря - 28лв за 1 турист

ВЕЛИКДЕН В АЛБАНИЯ И МАКЕДОНИЯ С 2 НОЩУВКИ, 2ЗАКУСКИ, РАЗХОДКА В ОХРИД,ПОСЕЩЕНИЕ НА ТИРАНА, ДУРАС,СКОПИЕ ДАТИ;18.04.2014Г-20.04.2014Г ТОП ЦЕНА; 220 ЛВ

Програма;

Отпътуване на 18.04.14г от пл. Ал. Невски в 7.00ч по маршрут София - Крива Паланка -Охрид. Пригтигане в града на "светлината" . Настаняване в хотел Imperator 3*. Разходка в Охрид с разглеждане на забележителностите и свободно време за снимки. Вечеря с жива музика. Нощувка.

19.04.14г 6.00ч Закуска . Отпътуване за Тирана - разглеждане на Историческия музеи,  Часовниковата кула, Резиденцията на Ехвер ходжа и др. Свободно време за снимки и самостоятелно разглеждане. Отпътуване за Дурас - разходка с разглеждане на забележителностите на града. Връщане в Македония. По желание може да бъде организирана македонска вечер с жива музика.Нощувка

20.04.14г Закуска. Отпътуване за Скопие свободно време за разглеждане. Отпътуване за България пристигане на пл. Ал. Невски късно вечерта.

Хотел Император 3* - Разположен на 8.5 километра от Охридското летище и на 700 метра от местната автогара, хотелът Ви приветства в светли стаи със санитарен възел, самостоятелен балкон, кабелна телевизия и безплатен Wi-Fi интернет.

На гостите е осигурена и безплатна закуска, тоалетни артикули и безплатен паркинг.

Ресторантът сервира македонска кухня, а на голямата лятна тераса се организират мероприятия с национална музика на живо, които допринасят за една отлична атмосфера.

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
- входните такси на посещаваните обекти,

- посещение на  м-р Свети Наум- 10лв,

- македонска вечер-20лв

Програмата се осъществава при 35 записани туристи

Великденски празници в Сърбия! Автобусна екскурзия до Пирот с две нощувки със закуски и една вечеря в хотел Sin-Kom 3* + посещение на Погановски и Суковски манастири за 144лв на човек

ПРОГРАМА:

18.04.14г отпътуване от пл. Ал. Невски в 8.00ч по маршрут София-Калотина-Пирот.Посещение на Суковски манстир-   който се намират интересните фрески на Св. Богоридица - Утешителка, изобразена с ангелски крила и Св. Христофор с животинска глава. В манастира се съхранява и чудотворният череп на пастира Вельо, сънувал Св. Богородица, която му казва, че на това място трябва да бъде изграден манастир. Посещение на Погановски манастир-построен през 1392 г. и известен с иконата на Света Богородица, копие на Богородица Катафиги, двустранно изографисана (от едната страна е изобразена Богородица със Св. Йоан Теолог, а от другата композицията “Чудото в Латом”), дарена на манастира от дъщерята на сръбския деспот Драгаш. Тя се е помещавала в Погановския манастир до началото на Втората Световна Война, когато е пренесена в България и днес може да бъде видяна в криптата на катедралата "Св. Александър Невски". Пристигане в Пирот настаняване в хотел ' SIN KOM'. Вечеря с жива музика и неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки. Нощувка.

19.04.14г Закуска.Срещу допълнително заплащане може да бъде организирано посещение на Ниш. Нощувка.

20.04.14г Закуска . Отпътуване за България пристигане на пл. Ал. Невски вечерта.

Цената не включва:

входните такси на посещаваните обекти,

посещение на Ниш- 10лв

Майски празници на остров Тасос Дати; 01.05-04.05.2014г топ цена; 259лв


1 Ден - Отпътуване от пл. Ал. Невски в 06:00ч по маршрут София - Гоце Делчев - Керамоти - остров Тасос. Пристигане в Керамоти - пътуване с ферибот до о-в Тасос (около 40 минути, в посока) пристигане и настаняване в хотел Ellas. Свободно време. Вечеря. Нощувка.

2 Ден - Закуска. Срещу допълнително заплащане може да се организира панорамна обиколка на Зеления остров с посещение на златарско ателие "Iris Gold", традиционна фабрика за производство на зехтин и манастира "Св. Архангели". Вечеря. Нощувка.

3 Ден - Закуска. Разходка в столицата на острова Лименас. Свободно време за разходка. Вечеря с жива музика, при желание и допълнително заплащане. Нощувка.

4 Ден - Закуска.Отпътуване за България. Пристигане на пл. Ал. Невски късно вечерта

Цената е за 1 турист и включва; транспорт,застраховка, екскурзовод,3 нощувки, 3 закуски,2 вечери, разходка в Лименас, фериботни такси и билети

В цената не се включват ; обиколка на остров Тасос - 15лв, вечеря с жива музика - 40лв,входни такси на посещаваните обекти.

3-дневна екскурзия до Охрид, с включени 2 нощувки със закуски и транспорт -125 лв Дати; 01.05-03.05.2014г


01.05.14г
Отпътуване в 07:00ч от пл. Ал. Невски по маршрут София - Скопие - Охрид. Пристигане в Скопие - свободно време за разглеждане на забележителностите на града. Отпътуване за Охрид, пристигане и настаняване в хотел Император. Срещу допълнително заплащане може да бъде организирана "македонска вечер" с жива музика. Нощувка.

02.05.14г
Закуска. Посещение и разходка в старата част на града - разглеждане на Самуиловата крепост. По желание и срещу допълнително заплащане може да бъде организирано посещение на "Свети Наум". Свободно време за самостоятелно разглеждане и снимки. Нощувка.

03.05.14г
Закуска.  Отпътуване за София. Пристигане на пл. Ал. Невски вечерта.

Цената е за 1 турист и включва; транспорт, застраховка, екскурзовод, 2 нощувки, 2 закуски, разходка в Охрид, посещение на Скопие.

В цената не се включват ; входните такси на посещаваните обекти, посещение на манастир 'Свети Нум'-10лв,организирана македонска вечер с жива музика- 20лв

Майски празници в Сандански и Солун топ цена; 89лв Дати; 01.05-02.05.14г

Програма:

1 Ден - Отпътуване от пл. Ал. Невски в 8:00ч по маршрут София-Сандански. Пристигане в града на Спартак. Настаняване в хотел Аджев хан. Пешеходна разходка с разглеждане на забележителностите на града. Свободно време за самостоятелно разглеждане и снимки. Вечеря в ресторанта на хотела. Нощувка.

2 Ден - Закуска. Отпътуване за Солун. Пристигане - панорамна автобусна обиколка с разглеждане на забележителностите. Свободно време за разходка и
покупки.Отпътуване за България.Пристигане на пл.Ал. Невски късно вечерта.

Цената е за 1 турист и включва; транспорт, застраховка, екскурзовод, 1 нощувка, 1 закуска, разходка в Сандански, панорамна автобусна обиколка на Солун, 1 вечеря

В цената не се включват входните такси на посещаваните обекти

Създайте спомени, които ще разказвате! Двудневна екскурзия до Русе и Букурещ с нощувка в хотел Рига 3* гр. Русе и включен транспорт, за 89лв

Дати; 26.04-27.04.14г,24.05-25.05.14г,21.06-22.06.14г

ПРОГРАМА :

1ви ден: Опътуване от София в 7.00ч от пл.Ал. Невски. Пристигане в Русе настаняване в хотел. Пешеходна обиколка и разглеждане на забележителностите на града.

Русе е град с 23-вековна история, която започва с изграждането на тракийско селище. В днешно време къща-музей „Градски бит на Русе“, известна като Къщата на Калиопа, заема сграда, построена през 1864 г. Експозицията представя ролята на град Русе като врата към Европа и навлизането на европейската градска култура в България в края на 19 и началото на 20 век. Показани са примерни интериори на гостна, всекидневна, музикален салон и спалня, с мебели от Виена, както и колекции от градско облекло, от накити и други аксесоари, сребърни прибори и порцелан, които бележат промените, настъпили във всекидневието на русенци. Тук може да се види и първият роял, внесен в България от Виена. Пантеонът на възрожденците е национален паметник-костница, намиращ се в град Русе. В него са погребани 39-ма известни българи, сред които Любен Каравелов, Захари Стоянов, Стефан Караджа, Панайот Хитов, Никола Обретенов и др.

Нощувка в хотел Рига 3*

2ри ден: Закуска. Отпътуване за Букурещ.

Пристигане  в Букурещ - града, известен още като „Малкия Париж”, една от големите столици на Балканите /малко над 2 млн население/. 
Панорамна автобусна обиколка на града : Патриаршията и Църквата с мощите на Св. Димитър Басарбовски, Дворецът на Парламента – втората по големина административна сграда в света след тази на Пентагона /фотопауза/,Триумфалната арка, построена по подобие на арката в Париж през 1922 г. в памет на загиналите в Първата световна война, Дома на Свободния печат – сградата, в която се намират централите на най-големите румънски вестници, площад Виктория, Булевардът на посолствата, Атинеума – най-голямата концертна зала в Румъния, Библиотеката, Народния театър, Университета. 
Организирано групово посещение на Природонаучния музей /по желание/ - 12.00ч – влиза се през приоритетен вход, без да е необходимо да се чака на опашка. В Музея http://www.antipa.ro може да намерите огромни скелети на динозаври, пещера със скални рисунки, изригващ вулкан, древни бозайници, риби, мекотели, ракообразни, минерали, скъпоценни камъни и още много интересни експонати. 
Организирано групово посещение на Двореца на Парламента – при възможност
Свободно време в центъра на Букурещ или Търговска зона Банеаса - МОЛ Банеаса, Икеа, Карфур, др. 
По желание възможност за индивидуално посещение на Музея на селото - един от най-големите етнографски комплекси в Европа, представящ над 300 сгради, характерни за различните области на Румъния. 
Отпътуване обратно за България в 17.00ч. Пристигане в София около полунощ.

Доплащане за допълнителна екскурзия до Бесарбовски манастир, Червен и Ивановски скални църкви - 10лв в офиса на агенцията при подписване на договора.

Двудневно приключение в Сърбия! Вижте Ниш и Белград и посетете най-големия Фестивал на бирата в Югоизточна Европа, с включена една нощувка в хотел 3* със закуска само за 89лв Дати; 16.08-17.08.14г

ПРОГРАМА:

1- ви ден /16.08.2014/ - Отпътуване от София в 07.00ч. посока ГКПП Калотина. Пристигане в Ниш - родния град на император Константин Велики. Свободно време за разходка в центъра на града и посещение на старата крепост от 18 в., Коюнджийското сокаче, чешмата на Зона Замфирова и др. Свободно време. Настаняване в хотел категория 3***. Вечерта по желание вечеря в сръбска кафана с музика и много танци . Нощувка.

2- ри ден/17.08.2014/ – Закуска. Отпътуване за Белград.Програма в Белград: катедрала Св. Сава – най-големия православен храм на Балканите, издигнат в чест на Свети Сава - основоположник на сръбската православна патриаршия, повлияна в архитектурен план от църквата Св. София в Истанбул; Площад Теразие – сърцето на Белград; Скупщината, където се помещава сръбския парламент; улица “Крал Милан”, Площада на Републиката, Стария и Новия съд – двете най-красиви сгради и крепостта „Калемегдан”. Тя се издига на най-високото място, на носа образуван при вливането на Сава в Дунав. Подходите към Калемегдан и вътрешните дворове са превърнати в парк, украсен със скулптури. На една площадка, от която се открива панорама към Дунава, е издигната каменната колона на победата през 1928 г. Тя е увенчана с бронзова фигура на мъж, който държи в едната си ръка меч, а в другата — гълъб, символ на победата и мира. Посещение на фестивала на бирата-Белградския Beer Fest по брой на посетители е най-големият фестивал на бирата в Югоизточна Европа. В рамките на 5 дни над 500,000 души посещават фестивала. Големият брой се дължи предимно на основните му принципи: безплатен вход, изключителна музикална програма
и широк кръг от чуждестранни и местни марки бира.

Цената не включва 

- входни такси на посещаваните обекти

- лични разходи

- медицинска застраховка

- вечеря в сръбска механа с неограничена консумация на алкохолни и безалкохолни напитки , жива музика. – 32 лева на човек

Стегни багажа за двудневна екскурзия до Рилски манастир, Банско и Кавала, с една нощувка в Хотел Нарцис 4* Банско - съчетайте планина и море в едно за 89лв Дати; 26.04-27.04.14г,24.05-25.05.14г,21.06-22.06.14г

ПРОГРАМА:

1 ден: Отпътуване от пл. Ал. Невски в 7.00ч по маршрут София - Рилски м-р - Банско. Пристигане в Рилски манастир - свободно време за разглеждане и снимки. Отпътуване за гр. Банско. Настяняване в хотел Флоримонт. Пешеходна разходка в старата част на града с разглеждане на забележителности. Свободно време за самостоятелно разглеждане, ползване на римска баня, джакузи, сауна в хотела. Нощувка.

2 ден: Закуска на блок маса. Отпътуване за град Кавала. Пристигане преди обяд. Свободно време за плаж и самостоятелно разглеждане на града.Отпътуване за София в 17.30ч. Пристигане късно вечерта.

Знаете ли че:

Рилският манастир е разположен на 1,147 метра надморска височина сред ухаещите иглолистни гори на планината Рила. Отличава с уникална архитектура - отвън, с 24-метровите каменни стени на основните си сгради, които образуват неправилен петоъгълник, манастирът има вид на крепост. Затова поклонникът или туристът, който попада във вътрешността през една от двете железни порти, остава изненадан от мекотата на архитектурните форми: арки и колонади, покрити дървени стълби и резбовани чардаци, зад които са килиите. В средата на калдъръмения двор в странна симбиоза съжителстват суровите бойници на Хрельовата кула и бароковите сребърни куполи на главната църква. 

Банско е една магическа симбиоза на история, традиции, култура. С всичко онова, което посетителят открива тук - старинна архитектура, героична история, автентичен фолклор, вековна култура, съхранени традиции и обичаи, специфична кухня, невероятен хумор и богата словесност. Планинският, възторженски град е един своеобразен символ на българщината.Община Банско обхваща най-красивата част от величествената Пирин планина, части от Разложката котловина, от живописния пролом Момина клисура на Места и от Дъбрашкия дял на Родопите.В град Банско има над 130 архитектурно-исторически паметници на културата, от които 7 с национално значение. Регистрирани са над 100 археологически обекти. Музейният комплекс разполага с една от най-добрите и отлично функциониращи музейни мрежи в страната. 

Кавала е красивия амфитеатрално разположен над Егейско море град. Попадаме на място, оградено от една страна с високи, прекрасни планини. От другата те среща морето. В него плуват острови. В далечината белеят снежните върхове на планината. Градът се е настанил край три малки залива, които образуват големия Кавалски залив. Наблизо е устието на Места, широко повече от километър, където има резерват – рай за десетки хиляди птици. А в мочурливия терен наоколо са най-богатите оризища на Гърция.


Почивки в Турция с автобус Кушадасъ2014г

Tръгване от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково - всеки петък от 25.04.2014 до 17.10.2014 

ПРОГРАМА 
1'ви ден - петък 
Тръгване от София – 14.00ч.автогара Сердика, Пазарджик – 15.30ч. бензиностанция Шел на магистрала Тракия, Пловдив -16.00ч. автогара Север, Хасково – 17.30ч. бензиностанция Шел на Е 80. Преминаване на границата с Турция. Нощен преход. 

2'ри ден - събота 
Пристигане сутринта в Кушадасъ (около 09:00 ч.). Настаняване след 14:00 ч. в избрания хотел. Свободно време. 

3'ти ден - 8'ми ден 
Свободно време за плаж или избор на допълнителна екскурзия. 

9'ти ден - събота 
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. След обяд отпътуване за България. 

10'ти ден - неделя 
Пристигане в България около обяд. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

Необходими документи за пътуването: 

Условия за настаняване и пътуване 

MELIKE - 2 *

www.melikeotel.com

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
Хотелът разполага с 78 стаи. Външен басейн, детски басейн, 2 ресторанта, TV – зала,сейф на рецепция, магазин, лекар, пералня, гладене, обмен на валута, тенис на маса. 

Стаи:
Баня с душ, телевизор, централен климатик, телефон, балкон, room service (срещу заплащане). 

Плаж:
На 50 м от плажа Лейдис Бийч, шезлонги и чадъри - срещу заплащане 

Развлечения:
открит басейн, ресторант, лоби бар и бар при басейна. 

Хранене:
HB - закуска и вечеря на шведска маса. 

ЗАКУСКА И ВЕЧЕРЯ Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 

Дата База възр в двойна стая 2 възр 3 възр 1 възр 2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(2.00-6.99) 2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(7.00-12.99) 2 възр+1 дете(2.00-6.99) 2 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99) 2 възр+1 дете(7.00-12.99) 2 възр+2 деца(2.00-6.99)
25.04.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
02.05.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
09.05.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
16.05.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
23.05.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
30.05.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
06.06.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
13.06.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
20.06.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
27.06.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
04.07.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
11.07.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
18.07.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
25.07.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
01.08.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
08.08.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
15.08.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
22.08.2014 HB 348 лв. 696 лв. 985 лв. 446 лв. 936 лв. 1050 лв. 816 лв. 1050 лв. 930 лв. 1035 лв.
29.08.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
05.09.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
12.09.2014 HB 286 лв. 572 лв. 817 лв. 353 лв. 811 лв. 894 лв. 692 лв. 894 лв. 774 лв. 879 лв.
19.09.2014 HB 265 лв. 530 лв. 760 лв. 322 лв. 770 лв. 843 лв. 650 лв. 843 лв. 723 лв. 828 лв.
26.09.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
03.10.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
10.10.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.
17.10.2014 HB 262 лв. 523 лв. 751 лв. 316 лв. 763 лв. 834 лв. 643 лв. 834 лв. 714 лв. 819 лв.

Minay - 3 *

www.otelminay.com

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
65 стаи 
ресторант 
бар на басейна 
снек бар 
бар Minary 

Стаи:
баня с душ и тоалетна 
сплит-климатик 
директна телефонна връзка 
сателитна телевизионна система 
минибар 
радио 
сешоар 
тераса 


Плаж:
В непосредствена близост се намира плажът Ladies Beach. 

Развлечения:
басейн 
турска баня 
дискотека 
сейф на рецепцията 
паркинг 

Хранене:
Закуска и вечеря на шведска маса 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 

Дата База възр в двойна стая Единична стая 3 възр Двама възрастни с дете (0-6.9) Двама възрастни с дете (7-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) 2 възр+1 дете(2.00-6.99) Възрастен с дете (7-12.9) Възрастен с две деца (0-6.9) (0-6.9) Възрастен с две деца (0-6.9)(7-12.9)
25.04.2014 HB 276 лв. 351 лв. 781 лв. 672 лв. 735 лв. 471 лв. 532 лв. 632 лв. 695 лв. 847 лв.
02.05.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
09.05.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
16.05.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
23.05.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
30.05.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
06.06.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
13.06.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
20.06.2014 HB 313 лв. 407 лв. 879 лв. 745 лв. 826 лв. 526 лв. 605 лв. 705 лв. 786 лв. 940 лв.
27.06.2014 HB 313 лв. 407 лв. 879 лв. 745 лв. 826 лв. 526 лв. 605 лв. 705 лв. 786 лв. 940 лв.
04.07.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
11.07.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
18.07.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
25.07.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
01.08.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
08.08.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
15.08.2014 HB 364 лв. 493 лв. 1013 лв. 848 лв. 958 лв. 611 лв. 718 лв. 818 лв. 928 лв. 1095 лв.
22.08.2014 HB 313 лв. 407 лв. 879 лв. 745 лв. 826 лв. 526 лв. 605 лв. 705 лв. 786 лв. 940 лв.
29.08.2014 HB 313 лв. 407 лв. 879 лв. 745 лв. 826 лв. 526 лв. 605 лв. 705 лв. 786 лв. 940 лв.
05.09.2014 HB 313 лв. 407 лв. 879 лв. 745 лв. 826 лв. 526 лв. 605 лв. 705 лв. 786 лв. 940 лв.
12.09.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
19.09.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
26.09.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
03.10.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
10.10.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.
17.10.2014 HB 276 лв. 350 лв. 781 лв. 671 лв. 735 лв. 469 лв. 531 лв. 631 лв. 695 лв. 847 лв.


Asena - 3 *

www.asenahotel.net

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
103 стандартни стаи, от които 1 стая за инвалиди 
основен ресторант (шведска маса) 
бар 
конферентна зала 
TV - салон 

Стаи:
103 стаи с баня с душ 
телефон 
климатик 
сешоар 
балкон 
радио 

Плаж:
Пясъчен обществен. Чадъри, шезлонги, матраци – срещу заплащане; 

Безплатни Услуги:
открит басейн с детска секция 
тенис на маса 

Платени Услуги:
сейф на рецепция 
пералня 
химическо чистене 
водни спортове ( на плажа ) 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 

Дата База възр в двойна стая 3 възр 1 възр  2 възр+1 дете(2.00-6.99)   2 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(7.00-12.99) 
25.04.2014 AI 390 лв. 1099 лв. 507 лв. 910 лв. 1161 лв. 1032 лв. 637 лв. 889 лв. 759 лв.
02.05.2014 AI 390 лв. 1099 лв. 507 лв. 910 лв. 1161 лв. 1032 лв. 637 лв. 889 лв. 759 лв.
09.05.2014 AI 390 лв. 1099 лв. 507 лв. 910 лв. 1161 лв. 1032 лв. 637 лв. 889 лв. 759 лв.
16.05.2014 AI 398 лв. 1121 лв. 519 лв. 926 лв. 1182 лв. 1052 лв. 649 лв. 906 лв. 776 лв.
23.05.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
30.05.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
06.06.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
13.06.2014 AI 497 лв. 1388 лв. 668 лв. 1124 лв. 1430 лв. 1300 лв. 798 лв. 1104 лв. 974 лв.
20.06.2014 AI 513 лв. 1432 лв. 691 лв. 1156 лв. 1470 лв. 1340 лв. 821 лв. 1135 лв. 1005 лв.
27.06.2014 AI 513 лв. 1432 лв. 691 лв. 1156 лв. 1470 лв. 1340 лв. 821 лв. 1135 лв. 1005 лв.
04.07.2014 AI 576 лв. 1602 лв. 787 лв. 1282 лв. 1628 лв. 1498 лв. 917 лв. 1262 лв. 1132 лв.
11.07.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
18.07.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
25.07.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
01.08.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
08.08.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
15.08.2014 AI 587 лв. 1631 лв. 802 лв. 1304 лв. 1655 лв. 1525 лв. 932 лв. 1283 лв. 1153 лв.
22.08.2014 AI 523 лв. 1459 лв. 708 лв. 1176 лв. 1494 лв. 1364 лв. 837 лв. 1156 лв. 1026 лв.
29.08.2014 AI 513 лв. 1432 лв. 691 лв. 1156 лв. 1470 лв. 1340 лв. 821 лв. 1135 лв. 1005 лв.
05.09.2014 AI 513 лв. 1432 лв. 691 лв. 1156 лв. 1470 лв. 1340 лв. 821 лв. 1135 лв. 1005 лв.
12.09.2014 AI 513 лв. 1432 лв. 691 лв. 1156 лв. 1470 лв. 1340 лв. 821 лв. 1135 лв. 1005 лв.
19.09.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
26.09.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
03.10.2014 AI 402 лв. 1131 лв. 525 лв. 933 лв. 1191 лв. 1061 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв.
 

Sozer Hotel - 3 *

www.hotelsozer.com

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
90 стандартни стаи 
басейн 
2 бара 
2 ресторанта 
интернет на лоби бара (платен) 
TV- салон 

Стаи:
телевизор 
телефон 
баня с душ 
балкон 
индивидуален климатик 
24 часа room service ( срещу заплащане ) 
сешоар 
почистване на стаите - всеки ден 
смяна на бельото - 3 пъти в седмицата; 

Плаж:
Обществен 
Чадъри, шезлонги – срещу заплащане 

Развлечения:


Безплатни Услуги:
Чадъри, шезлонги – безплатно; 
открит басейн, 
детски басейн 
паркинг 

Платени Услуги:
сейф на рецепция 
тенис на маса 
билярд 
водни спортове на плажа 

Хранене:
Закуска и вечеря на шведска маса 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и окончателно плащане до 28.02.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ ИЗГЛЕД ГРАДИНА 

Дата База възр в двойна стая 3 възр 1 възр  2 възр+1 дете(2.00-6.99)   2 възр+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+2 деца(2.00-6.99) 
25.04.2014 AI 304 лв. 866 лв. 377 лв. 737 лв. 816 лв. 706 лв. 507 лв. 716 лв. 586 лв. 711 лв.
02.05.2014 AI 304 лв. 866 лв. 377 лв. 737 лв. 816 лв. 706 лв. 507 лв. 716 лв. 586 лв. 711 лв.
09.05.2014 AI 304 лв. 866 лв. 377 лв. 737 лв. 816 лв. 706 лв. 507 лв. 716 лв. 586 лв. 711 лв.
16.05.2014 AI 307 лв. 875 лв. 383 лв. 744 лв. 825 лв. 713 лв. 513 лв. 723 лв. 593 лв. 718 лв.
23.05.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
30.05.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
06.06.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
13.06.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
20.06.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
27.06.2014 AI 353 лв. 1000 лв. 451 лв. 836 лв. 940 лв. 805 лв. 581 лв. 815 лв. 685 лв. 810 лв.
04.07.2014 AI 353 лв. 1000 лв. 451 лв. 836 лв. 940 лв. 805 лв. 581 лв. 815 лв. 685 лв. 810 лв.
11.07.2014 AI 353 лв. 1000 лв. 451 лв. 836 лв. 940 лв. 805 лв. 581 лв. 815 лв. 685 лв. 810 лв.
18.07.2014 AI 353 лв. 1000 лв. 451 лв. 836 лв. 940 лв. 805 лв. 581 лв. 815 лв. 685 лв. 810 лв.
25.07.2014 AI 427 лв. 1250 лв. 562 лв. 983 лв. 1125 лв. 952 лв. 692 лв. 962 лв. 833 лв. 957 лв.
01.08.2014 AI 427 лв. 1250 лв. 562 лв. 983 лв. 1125 лв. 952 лв. 692 лв. 962 лв. 833 лв. 957 лв.
08.08.2014 AI 427 лв. 1250 лв. 562 лв. 983 лв. 1125 лв. 952 лв. 692 лв. 962 лв. 833 лв. 957 лв.
15.08.2014 AI 427 лв. 1250 лв. 562 лв. 983 лв. 1125 лв. 952 лв. 692 лв. 962 лв. 833 лв. 957 лв.
22.08.2014 AI 390 лв. 1250 лв. 507 лв. 910 лв. 1125 лв. 879 лв. 637 лв. 889 лв. 759 лв. 884 лв.
29.08.2014 AI 341 лв. 965 лв. 433 лв. 811 лв. 908 лв. 781 лв. 563 лв. 791 лв. 661 лв. 786 лв.
05.09.2014 AI 341 лв. 965 лв. 433 лв. 811 лв. 908 лв. 781 лв. 563 лв. 791 лв. 661 лв. 786 лв.
12.09.2014 AI 333 лв. 946 лв. 422 лв. 796 лв. 890 лв. 766 лв. 552 лв. 776 лв. 646 лв. 771 лв.
19.09.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
26.09.2014 AI 328 лв. 932 лв. 414 лв. 785 лв. 877 лв. 755 лв. 544 лв. 765 лв. 635 лв. 760 лв.
03.10.2014 AI 317 лв. 902 лв. 398 лв. 764 лв. 850 лв. 734 лв. 528 лв. 744 лв. 614 лв. 739 лв.
10.10.2014 AI 304 лв. 866 лв. 377 лв. 737 лв. 816 лв. 706 лв. 507 лв. 716 лв. 586 лв. 711 лв.
17.10.2014 AI 304 лв. 866 лв. 377 лв. 737 лв. 816 лв. 706 лв. 507 лв. 716 лв. 586 лв. 711 лв.
 

ALTINSARAY - 3 *

http://www.hotelaltinsaray.com/

 

Хотелът е разположен на 700м от центъра на Кушадасъ, на 200м от яхтеното пристанище, на 200 метра от плажа. Напомнящата османско имение сграда на хотел Altinsaray се издига върху нос, покрит с борова гора. Предлага изглед към Егейско море. Има открит басейн и СПА център с хидромасажна вана и традиционна турска баня. 

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
Ресторант с тераса, басейн, лоби бар, бар на басейна. 

Стаи:
Климатик, телевизор, телефон, баня с душ, сешоар. 

Хранене:
FULL BOARD - закуска, обяд и вечеря 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
Стандартна двойна стая 

Дата База възр в двойна стая 3 възр 1 възр  2 възр+1 дете(2.00-6.99)   1 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(2.00-6.99)   1 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)   1 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)  1 възр+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+2 деца(2.00-6.99) 
25.04.2014 FB 402 лв. 1.13 лв. 525 лв. 933 лв. 775 лв. 903 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв. 908 лв.
02.05.2014 FB 402 лв. 1.13 лв. 525 лв. 933 лв. 775 лв. 903 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв. 908 лв.
09.05.2014 FB 402 лв. 1.13 лв. 525 лв. 933 лв. 775 лв. 903 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв. 908 лв.
16.05.2014 FB 486 лв. 1.36 лв. 652 лв. 1.1 лв. 902 лв. 1.07 лв. 782 лв. 1.08 лв. 952 лв. 1.08 лв.
23.05.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
30.05.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
06.06.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
13.06.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
20.06.2014 FB 554 лв. 1.54 лв. 753 лв. 1.24 лв. 1 лв. 1.21 лв. 882 лв. 1.22 лв. 1.09 лв. 1.21 лв.
27.06.2014 FB 562 лв. 1.56 лв. 765 лв. 1.25 лв. 1.02 лв. 1.22 лв. 895 лв. 1.23 лв. 1.1 лв. 1.23 лв.
04.07.2014 FB 562 лв. 1.56 лв. 765 лв. 1.25 лв. 1.02 лв. 1.22 лв. 895 лв. 1.23 лв. 1.1 лв. 1.23 лв.
11.07.2014 FB 626 лв. 1.74 лв. 861 лв. 1.38 лв. 1.11 лв. 1.35 лв. 990 лв. 1.36 лв. 1.23 лв. 1.36 лв.
18.07.2014 FB 636 лв. 1.76 лв. 876 лв. 1.4 лв. 1.13 лв. 1.37 лв. 1.01 лв. 1.38 лв. 1.25 лв. 1.38 лв.
25.07.2014 FB 636 лв. 1.76 лв. 876 лв. 1.4 лв. 1.13 лв. 1.37 лв. 1.01 лв. 1.38 лв. 1.25 лв. 1.38 лв.
01.08.2014 FB 636 лв. 1.76 лв. 876 лв. 1.4 лв. 1.13 лв. 1.37 лв. 1.01 лв. 1.38 лв. 1.25 лв. 1.38 лв.
08.08.2014 FB 636 лв. 1.76 лв. 876 лв. 1.4 лв. 1.13 лв. 1.37 лв. 1.01 лв. 1.38 лв. 1.25 лв. 1.38 лв.
15.08.2014 FB 636 лв. 1.76 лв. 876 лв. 1.4 лв. 1.13 лв. 1.37 лв. 1.01 лв. 1.38 лв. 1.25 лв. 1.38 лв.
22.08.2014 FB 573 лв. 1.59 лв. 781 лв. 1.28 лв. 1.03 лв. 1.25 лв. 911 лв. 1.26 лв. 1.13 лв. 1.25 лв.
29.08.2014 FB 562 лв. 1.56 лв. 765 лв. 1.25 лв. 1.02 лв. 1.22 лв. 895 лв. 1.23 лв. 1.1 лв. 1.23 лв.
05.09.2014 FB 562 лв. 1.56 лв. 765 лв. 1.25 лв. 1.02 лв. 1.22 лв. 895 лв. 1.23 лв. 1.1 лв. 1.23 лв.
12.09.2014 FB 510 лв. 1.42 лв. 686 лв. 1.15 лв. 936 лв. 1.12 лв. 816 лв. 1.13 лв. 998 лв. 1.12 лв.
19.09.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
26.09.2014 FB 501 лв. 1.4 лв. 673 лв. 1.13 лв. 923 лв. 1.1 лв. 803 лв. 1.11 лв. 981 лв. 1.11 лв.
03.10.2014 FB 416 лв. 1.17 лв. 546 лв. 962 лв. 796 лв. 932 лв. 676 лв. 942 лв. 812 лв. 937 лв.
10.10.2014 FB 402 лв. 1.13 лв. 525 лв. 933 лв. 775 лв. 903 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв. 908 лв.
17.10.2014 FB 402 лв. 1.13 лв. 525 лв. 933 лв. 775 лв. 903 лв. 655 лв. 913 лв. 783 лв. 908 лв.
 

ALBORA HOTEL - 3 *

www.hotelalbora.com

Хотелът се намира на 200м. от на морския бряг. 

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
Хотелът разполага с 50 стандартни стаи; основен ресторант, снек бар, бар при басейна; открит басейн; турска баня, интернет. 
Плаж:Градски плаж. Чадъри и шезлонги при басейна - безплатно. 

Стаи:
Kлиматик, телевизор, телефон, балкон, сешоар 

Хранене:
HALF BOARD - закуска и вечеря 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
Стандартна двойна стая 

Дата База възр в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-6.9) Двама възрастни с дете (7-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) Възрастен с дете (7-12.9) Възрастен с две деца (0-6.9)(0-12.9) Възрастен с две деца (7-12.9) Двама възрастни с две деца (0-6.9) (0-12.9)
25.04.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
02.05.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
09.05.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
16.05.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
23.05.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
30.05.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
06.06.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
13.06.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
20.06.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
27.06.2014 HB 346 лв. 457 лв. 967 лв. 812 лв. 908 лв. 577 лв. 672 лв. 772 лв. 868 лв. 1008 лв.
04.07.2014 HB 346 лв. 457 лв. 967 лв. 812 лв. 908 лв. 577 лв. 672 лв. 772 лв. 868 лв. 1008 лв.
11.07.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
18.07.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
25.07.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
01.08.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
08.08.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
15.08.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
22.08.2014 HB 401 лв. 541 лв. 1113 лв. 921 лв. 1044 лв. 661 лв. 781 лв. 881 лв. 1004 лв. 1144 лв.
29.08.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
05.09.2014 HB 332 лв. 436 лв. 931 лв. 784 лв. 874 лв. 556 лв. 644 лв. 744 лв. 834 лв. 974 лв.
12.09.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
19.09.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
26.09.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
03.10.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
10.10.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
17.10.2014 HB 305 лв. 394 лв. 858 лв. 729 лв. 807 лв. 514 лв. 589 лв. 689 лв. 767 лв. 907 лв.
 

SURTEL - 3 *

www.surtelhotel.com

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
Открита и закрита част на основния ресторант; Отделна зала за закуска; Сладкарница; Снек-бар; Кафене; Бар край басейна; Открит басейн на покрива; TV - салон; Химическо чистене (допълнително заплащане); Водни спортове на плажа (допълнително заплащане); Паркинг; Конферентна зала. 

Стаи:
Всяка стаи разполага със собствен санитарен възел, телевизор, индивидуален климатик, мини бар, сешоар, тераса, телефон, стаите се почистват всеки ден, а бельото се сменя 2 пъти в седмицата. 

Плаж:
Обществен плаж – чадърите и шезлонгите се заплащат допълнително. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
Стандартна двойна стая 

Дата База  възр в двойна стая   3 възр   1 възр   2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(2.00-6.99)   2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+1 дете(2.00-6.99)   2 възр+1 дете(2.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+2 деца(2.00-6.99)   2 възр+2 деца(7.00-12.99) 
25.04.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
02.05.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
09.05.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
16.05.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
23.05.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
30.05.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
06.06.2014 HB 430 лв. 1205 лв. 569 лв. 1099 лв. 1253 лв. 979 лв. 1393 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1408 лв.
13.06.2014 HB 430 лв. 1205 лв. 569 лв. 1099 лв. 1253 лв. 979 лв. 1393 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1408 лв.
20.06.2014 HB 430 лв. 1205 лв. 569 лв. 1099 лв. 1253 лв. 979 лв. 1393 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1408 лв.
27.06.2014 HB 430 лв. 1205 лв. 569 лв. 1099 лв. 1253 лв. 979 лв. 1393 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1408 лв.
04.07.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
11.07.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
18.07.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
25.07.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
01.08.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
08.08.2014 HB 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1427 лв. 1118 лв. 1602 лв. 1308 лв. 1412 лв. 1617 лв.
15.08.2014 HB 442 лв. 1237 лв. 587 лв. 1123 лв. 1283 лв. 1003 лв. 1428 лв. 1163 лв. 1268 лв. 1443 лв.
22.08.2014 HB 442 лв. 1237 лв. 587 лв. 1123 лв. 1283 лв. 1003 лв. 1428 лв. 1163 лв. 1268 лв. 1443 лв.
29.08.2014 HB 442 лв. 1237 лв. 587 лв. 1123 лв. 1283 лв. 1003 лв. 1428 лв. 1163 лв. 1268 лв. 1443 лв.
05.09.2014 HB 442 лв. 1237 лв. 587 лв. 1123 лв. 1283 лв. 1003 лв. 1428 лв. 1163 лв. 1268 лв. 1443 лв.
12.09.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
19.09.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
26.09.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.
03.10.2014 HB 340 лв. 984 лв. 447 лв. 936 лв. 1049 лв. 816 лв. 1147 лв. 929 лв. 1034 лв. 1162 лв.

Flora Suites Hotel - 3 *

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
Хотелът разполага с 80 апартамента, основен ресторант с вътрешна и външна секция, 2 бара, открит басейн, детски басейн, тенис на маса, мини голф, волейбол, баскетбол, тенис корт, билярд, пералня, водни спортове (на плажа). 

Стаи:
климатик, баня с душ, телефон, телевизор, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото - 2 пъти в седмицата, във всеки апартамент има оборудвана кухня. 

Хранене:
All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
Стандартна двойна стая 

Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая. Двама възрастни с дете (00-12,99 ) Възрастен с дете (0-12,99) Възрастен с две деца (0-2.9) Възрастен с две деца (0-2,99)(3-12,99)
25.04.2014 AI 373 лв. 489 лв. 866 лв. 609 лв. 709 лв. 821 лв.
02.05.2014 AI 373 лв. 489 лв. 866 лв. 609 лв. 709 лв. 821 лв.
09.05.2014 AI 373 лв. 489 лв. 866 лв. 609 лв. 709 лв. 821 лв.
16.05.2014 AI 373 лв. 489 лв. 866 лв. 609 лв. 709 лв. 821 лв.
23.05.2014 AI 373 лв. 489 лв. 866 лв. 609 лв. 709 лв. 821 лв.
30.05.2014 AI 407 лв. 540 лв. 933 лв. 660 лв. 760 лв. 888 лв.
06.06.2014 AI 407 лв. 540 лв. 933 лв. 660 лв. 760 лв. 888 лв.
13.06.2014 AI 429 лв. 574 лв. 978 лв. 694 лв. 794 лв. 933 лв.
20.06.2014 AI 429 лв. 574 лв. 978 лв. 694 лв. 794 лв. 933 лв.
27.06.2014 AI 497 лв. 676 лв. 1113 лв. 796 лв. 896 лв. 1068 лв.
04.07.2014 AI 497 лв. 676 лв. 1113 лв. 796 лв. 896 лв. 1068 лв.
11.07.2014 AI 497 лв. 676 лв. 1113 лв. 796 лв. 896 лв. 1068 лв.
18.07.2014 AI 497 лв. 676 лв. 1113 лв. 796 лв. 896 лв. 1068 лв.
25.07.2014 AI 587 лв. 812 лв. 1293 лв. 932 лв. 1032 лв. 1248 лв.
01.08.2014 AI 587 лв. 812 лв. 1293 лв. 932 лв. 1032 лв. 1248 лв.
08.08.2014 AI 587 лв. 812 лв. 1293 лв. 932 лв. 1032 лв. 1248 лв.
15.08.2014 AI 587 лв. 812 лв. 1293 лв. 932 лв. 1032 лв. 1248 лв.
22.08.2014 AI 474 лв. 642 лв. 1068 лв. 762 лв. 862 лв. 1023 лв.
29.08.2014 AI 474 лв. 642 лв. 1068 лв. 762 лв. 862 лв. 1023 лв.
05.09.2014 AI 474 лв. 642 лв. 1068 лв. 762 лв. 862 лв. 1023 лв.
12.09.2014 AI 429 лв. 574 лв. 978 лв. 694 лв. 794 лв. 933 лв.
19.09.2014 AI 429 лв. 574 лв. 978 лв. 694 лв. 794 лв. 933 лв.
26.09.2014 AI 429 лв. 574 лв. 978 лв. 694 лв. 794 лв. 933 лв.
03.10.2014 AI 384 лв. 506 лв. 888 лв. 626 лв. 726 лв. 843 лв.
10.10.2014 AI 384 лв. 506 лв. 888 лв. 626 лв. 726 лв. 843 лв.


ФАМИЛНА СТАЯ 

Дата База  3 възр   4 възр  Двама възрастни с дете (0-12.9) Двама възрастни с две деца (0-12.9) Трима възрастни с дете (0-12.9) Трима възрастни с две деца (0-2.9) (0-12.9) Трима възрастни с две деца (3-12.9)
25.04.2014 AI 1047 лв. 1394 лв. 977 лв. 1077 лв. 1167 лв. 1267 лв. 1381 лв.
02.05.2014 AI 1047 лв. 1394 лв. 977 лв. 1077 лв. 1167 лв. 1267 лв. 1381 лв.
09.05.2014 AI 1047 лв. 1394 лв. 977 лв. 1077 лв. 1167 лв. 1267 лв. 1381 лв.
16.05.2014 AI 1047 лв. 1394 лв. 977 лв. 1077 лв. 1167 лв. 1267 лв. 1381 лв.
23.05.2014 AI 1047 лв. 1394 лв. 977 лв. 1077 лв. 1167 лв. 1267 лв. 1381 лв.
30.05.2014 AI 1138 лв. 1514 лв. 1061 лв. 1161 лв. 1258 лв. 1358 лв. 1488 лв.
06.06.2014 AI 1138 лв. 1514 лв. 1061 лв. 1161 лв. 1258 лв. 1358 лв. 1488 лв.
13.06.2014 AI 1199 лв. 1595 лв. 1117 лв. 1217 лв. 1319 лв. 1419 лв. 1560 лв.
20.06.2014 AI 1199 лв. 1595 лв. 1117 лв. 1217 лв. 1319 лв. 1419 лв. 1560 лв.
27.06.2014 AI 1381 лв. 1837 лв. 1286 лв. 1386 лв. 1501 лв. 1601 лв. 1776 лв.
04.07.2014 AI 1381 лв. 1837 лв. 1286 лв. 1386 лв. 1501 лв. 1601 лв. 1776 лв.
11.07.2014 AI 1381 лв. 1837 лв. 1286 лв. 1386 лв. 1501 лв. 1601 лв. 1776 лв.
18.07.2014 AI 1381 лв. 1837 лв. 1286 лв. 1386 лв. 1501 лв. 1601 лв. 1776 лв.
25.07.2014 AI 1623 лв. 2159 лв. 1510 лв. 1610 лв. 1743 лв. 1843 лв. 2063 лв.
01.08.2014 AI 1623 лв. 2159 лв. 1510 лв. 1610 лв. 1743 лв. 1843 лв. 2063 лв.
08.08.2014 AI 1623 лв. 2159 лв. 1510 лв. 1610 лв. 1743 лв. 1843 лв. 2063 лв.
15.08.2014 AI 1623 лв. 2159 лв. 1510 лв. 1610 лв. 1743 лв. 1843 лв. 2063 лв.
22.08.2014 AI 1320 лв. 1756 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1440 лв. 1540 лв. 1704 лв.
29.08.2014 AI 1320 лв. 1756 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1440 лв. 1540 лв. 1704 лв.
05.09.2014 AI 1320 лв. 1756 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1440 лв. 1540 лв. 1704 лв.
12.09.2014 AI 1199 лв. 1595 лв. 1117 лв. 1217 лв. 1319 лв. 1419 лв. 1560 лв.
19.09.2014 AI 1199 лв. 1595 лв. 1117 лв. 1217 лв. 1319 лв. 1419 лв. 1560 лв.
26.09.2014 AI 1199 лв. 1595 лв. 1117 лв. 1217 лв. 1319 лв. 1419 лв. 1560 лв.
03.10.2014 AI 1078 лв. 1434 лв. 1005 лв. 1105 лв. 1198 лв. 1298 лв. 1417 лв.
10.10.2014 AI 1078 лв. 1434 лв. 1005 лв. 1105 лв. 1198 лв. 1298 лв. 1417 лв.
 

Pigale Beach - 3 *

http://www.pigalehotel.com/

Местоположение:
Кушадасъ, Турция 

В хотела:
129 стаи, от които 117 стандартни стаи ( макс. 3 човека ) 
12 family rooms 
2основни ресторанта (шведска маса) 
a-la-carte ресторант (срещу заявка и заплащане, при 7 нощувки веднъж безплатно, при 14 нощувки два пъти безплатно) 
4 бара 
TV – зала 

Стаи:
Баня с душ 
индивидуален климатик 
телефон, телевизор, мини бар (1бутилка вода безплатно) 
24 часа room service (срещу заплащане) 
сешоар, балкон 
почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото - 2 пъти в седмицата 
смяна на кърпите – 3 пъти в седмицата 

Плаж:
Пясъчен - собствен 
Чадъри, шезлонги, матраци – безплатно; 

Спорт:
волейболр баскетбол 
мини футбол 
тенис на маса 
тенис на корт 
фитнес център 

Развлечения:
шоу-програми, 

Безплатни Услуги:
Открит басейн с детска секция 
детска площадка 
паркинг 

Платени Услуги:
Сейф на рецепция, 
джаги, билярд 
водни спортове на плажа 
курсове по подводно плуване 
дайвинг център 
лекарски кабинет 
дискотека ( заплащат се напитките ) 
пералня 
химическо чистене 
коли под наем 
детегледачка 

Хранене:
All inclusive– всичко включено – закуска, обяд, вечеря, междинни закуски и хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки; 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
Стандартна двойна стая 

Дата База  възр в двойна стая   3 възр   1 възр   2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(2.00-2.99)   2 възр+1 дете(0.00-1.99)+1 дете(3.00-12.99)   2 възр+1 дете(2.00-2.99)+1 дете(3.00-12.99)   2 възр+1 дете(3.00-12.99)   2 възр+2 деца(2.00-2.99)   2 възр+2 деца(3.00-12.99)   3 възр+1 дете(3.00-12.99) 
25.04.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
02.05.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
09.05.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
16.05.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
23.05.2014 AI 385 лв. 1084 лв. 423 лв. 1009 лв. 1024 лв. 1024 лв. 904 лв. 1009 лв. 1156 лв. 1219 лв.
30.05.2014 AI 418 лв. 1173 лв. 552 лв. 1075 лв. 1090 лв. 1090 лв. 970 лв. 1075 лв. 1238 лв. 1308 лв.
06.06.2014 AI 418 лв. 1173 лв. 552 лв. 1075 лв. 1090 лв. 1090 лв. 970 лв. 1075 лв. 1238 лв. 1308 лв.
13.06.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
20.06.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
27.06.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
04.07.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
11.07.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
18.07.2014 AI 499 лв. 1393 лв. 674 лв. 1238 лв. 1253 лв. 1253 лв. 1133 лв. 1238 лв. 1442 лв. 1528 лв.
25.07.2014 AI 616 лв. 1708 лв. 849 лв. 1471 лв. 1486 лв. 1486 лв. 1366 лв. 1471 лв. 1734 лв. 1843 лв.
01.08.2014 AI 616 лв. 1708 лв. 849 лв. 1471 лв. 1486 лв. 1486 лв. 1366 лв. 1471 лв. 1734 лв. 1843 лв.
08.08.2014 AI 616 лв. 1708 лв. 849 лв. 1471 лв. 1486 лв. 1486 лв. 1366 лв. 1471 лв. 1734 лв. 1843 лв.
15.08.2014 AI 616 лв. 1708 лв. 849 лв. 1471 лв. 1486 лв. 1486 лв. 1366 лв. 1471 лв. 1734 лв. 1843 лв.
22.08.2014 AI 506 лв. 1411 лв. 684 лв. 1252 лв. 1267 лв. 1267 лв. 1147 лв. 1252 лв. 1459 лв. 1546 лв.
29.08.2014 AI 489 лв. 1363 лв. 657 лв. 1216 лв. 1231 лв. 1231 лв. 1111 лв. 1216 лв. 1415 лв. 1498 лв.
05.09.2014 AI 489 лв. 1363 лв. 657 лв. 1216 лв. 1231 лв. 1231 лв. 1111 лв. 1216 лв. 1415 лв. 1498 лв.
12.09.2014 AI 428 лв. 1200 лв. 566 лв. 1095 лв. 1110 лв. 1110 лв. 991 лв. 1095 лв. 1264 лв. 1335 лв.
19.09.2014 AI 418 лв. 1173 лв. 552 лв. 1075 лв. 1090 лв. 1090 лв. 970 лв. 1075 лв. 1238 лв. 1308 лв.
26.09.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
03.10.2014 AI 365 лв. 1049 лв. 372 лв. 983 лв. 998 лв. 998 лв. 879 лв. 983 лв. 1124 лв. 1184 лв.
 

ПОЧИВКИ АЙВАЛЪК С АВТОБУС 2014Г

ТУРЦИЯ 2014 - АЙВАЛЪК, 
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/ 

Tръгване от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково - всеки петък от 25.04.2014 до 17.10.2014 

ПРОГРАМА 
1'ви ден - петък 
Тръгване от София – 14.00ч.автогара Сердика, Пазарджик – 15.30ч. бензиностанция Шел на магистрала Тракия, Пловдив -16.00ч. автогара Север, Хасково – 17.30ч. бензиностанция Шел на Е 80. Преминаване на границата с Турция. Нощен преход. 

2'ри ден - събота 
Пристигане сутринта в Айвалък. Настаняване след 14:00 ч. в избрания хотел. Свободно време. 

3'ти ден - 8'ми ден 
Свободно време за плаж или избор на допълнителна екскурзия. 

9'ти ден - събота 
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. След обяд отпътуване за България. 

10'ти ден - неделя 
Пристигане в България около обяд. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

Необходими документи за пътуването: 

Условия за настаняване и пътуване 

УСЛОВИЯ ЗА ЗАПИСВАНЕ ПО РАННИ ЗАПИСВАНИЯ 2014: 

CINAR - 4 *

Местоположение:
Айвалък, Турция 

В хотела:
Мини-бар, индивидуален климатик, телевизор, телефон, 

Плаж:
Собствен пясъчен - чадъри и шезлонги - безплатно. 


Стандартна двойна стая 

Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-6.9) Двама възрастни с дете (7-12.9) Двама възрастни с две деца (0-6.9)(0-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) Възрастен с дете (7-12.9) Възрастен с две деца (0-6.9)(0-12.9) Възрастен с две деца (7-12.9)
25.04.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
02.05.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
09.05.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
16.05.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
23.05.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
30.05.2014 HB 383 лв. 504 лв. 1075 лв. 875 лв. 996 лв. 1106 лв. 614 лв. 614 лв. 845 лв. 966 лв.
06.06.2014 HB 386 лв. 510 лв. 1085 лв. 883 лв. 1006 лв. 1116 лв. 620 лв. 620 лв. 853 лв. 976 лв.
13.06.2014 HB 418 лв. 557 лв. 1170 лв. 945 лв. 1084 лв. 1194 лв. 667 лв. 667 лв. 915 лв. 1054 лв.
20.06.2014 HB 441 лв. 592 лв. 1233 лв. 992 лв. 1143 лв. 1253 лв. 702 лв. 702 лв. 962 лв. 1113 лв.
27.06.2014 HB 441 лв. 592 лв. 1233 лв. 992 лв. 1143 лв. 1253 лв. 702 лв. 702 лв. 962 лв. 1113 лв.
04.07.2014 HB 535 лв. 733 лв. 1487 лв. 1180 лв. 1378 лв. 1488 лв. 843 лв. 843 лв. 1150 лв. 1348 лв.
11.07.2014 HB 605 лв. 838 лв. 1677 лв. 1321 лв. 1554 лв. 1664 лв. 948 лв. 948 лв. 1291 лв. 1524 лв.
18.07.2014 HB 605 лв. 838 лв. 1677 лв. 1321 лв. 1554 лв. 1664 лв. 948 лв. 948 лв. 1291 лв. 1524 лв.
25.07.2014 HB 729 лв. 1023 лв. 2010 лв. 1567 лв. 1862 лв. 1972 лв. 1133 лв. 1133 лв. 1537 лв. 1832 лв.
01.08.2014 HB 729 лв. 1023 лв. 2010 лв. 1567 лв. 1862 лв. 1972 лв. 1133 лв. 1133 лв. 1537 лв. 1832 лв.
08.08.2014 HB 729 лв. 1023 лв. 2010 лв. 1567 лв. 1862 лв. 1972 лв. 1133 лв. 1133 лв. 1537 лв. 1832 лв.
15.08.2014 HB 729 лв. 1023 лв. 2010 лв. 1567 лв. 1862 лв. 1972 лв. 1133 лв. 1133 лв. 1537 лв. 1832 лв.
22.08.2014 HB 729 лв. 1023 лв. 2010 лв. 1567 лв. 1862 лв. 1972 лв. 1133 лв. 1133 лв. 1537 лв. 1832 лв.
29.08.2014 HB 523 лв. 715 лв. 1455 лв. 1157 лв. 1348 лв. 1458 лв. 825 лв. 825 лв. 1127 лв. 1318 лв.
05.09.2014 HB 433 лв. 580 лв. 1212 лв. 977 лв. 1123 лв. 1233 лв. 690 лв. 690 лв. 947 лв. 1093 лв.
12.09.2014 HB 386 лв. 510 лв. 1085 лв. 883 лв. 1006 лв. 1116 лв. 620 лв. 620 лв. 853 лв. 976 лв.
19.09.2014 HB 386 лв. 510 лв. 1085 лв. 883 лв. 1006 лв. 1116 лв. 620 лв. 620 лв. 853 лв. 976 лв.
26.09.2014 HB 375 лв. 492 лв. 1054 лв. 859 лв. 977 лв. 1087 лв. 602 лв. 602 лв. 829 лв. 947 лв.
03.10.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.
10.10.2014 HB 355 лв. 469 лв. 1011 лв. 828 лв. 938 лв. 1048 лв. 579 лв. 579 лв. 798 лв. 908 лв.

Buyuk Berg Hotel - 3 *

Хотелът се намира в курорта Сарамсаклъ, 7 км от центъра на Айвалък, на 50 м от собствен плаж на една от най-хубавите пясъчни ивици в Турция. Стаите са оборудвани с телевизор, телефон, климатик, музикална система, тоалетна и баня, сешоар. На територията на хотела има ресторант\открита и закрита част\, лоби бар и бар при басейните. На разположение на гостите са 2 открити басейна, водна пързалка, тенис на маса, фитнес център. В хотел BUYUK BERK има телевизионна зала, сауна, турска баня, интернет зала, wireless във фоайето на хотела. Хотелът разполага със собствен плаж на 50м, шезлонги и чадъри – безплатно. 

Местоположение:
Айвалък, Турция 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 


Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-6.6) Двама възрастни с дете (7-12.9) Двама ъзрастни с две деца (0-6.9) 07-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) Възрастен с дете (7-12.9) Възрастен с две деца (0-6.9)(0-12.9) Възрастен с две деца (7-12.9)
25.04.2014 AI 469 лв. 641 лв. 1306 лв. 1049 лв. 1210 лв. 1310 лв. 751 лв. 909 лв. 1009 лв. 1170 лв.
02.05.2014 AI 469 лв. 639 лв. 1304 лв. 1047 лв. 1208 лв. 1308 лв. 749 лв. 907 лв. 1007 лв. 1168 лв.
09.05.2014 AI 469 лв. 639 лв. 1304 лв. 1047 лв. 1208 лв. 1308 лв. 749 лв. 907 лв. 1007 лв. 1168 лв.
16.05.2014 AI 469 лв. 639 лв. 1304 лв. 1047 лв. 1208 лв. 1308 лв. 749 лв. 907 лв. 1007 лв. 1168 лв.
23.05.2014 AI 469 лв. 639 лв. 1304 лв. 1047 лв. 1208 лв. 1308 лв. 749 лв. 907 лв. 1007 лв. 1168 лв.
30.05.2014 AI 482 лв. 660 лв. 1341 лв. 1075 лв. 1242 лв. 1342 лв. 770 лв. 935 лв. 1035 лв. 1202 лв.
06.06.2014 AI 482 лв. 660 лв. 1341 лв. 1075 лв. 1242 лв. 1342 лв. 770 лв. 935 лв. 1035 лв. 1202 лв.
13.06.2014 AI 523 лв. 723 лв. 1451 лв. 1157 лв. 1345 лв. 1445 лв. 833 лв. 1017 лв. 1117 лв. 1305 лв.
20.06.2014 AI 619 лв. 868 лв. 1709 лв. 1348 лв. 1583 лв. 1683 лв. 978 лв. 1208 лв. 1308 лв. 1543 лв.
27.06.2014 AI 647 лв. 910 лв. 1783 лв. 1403 лв. 1651 лв. 1751 лв. 1020 лв. 1263 лв. 1363 лв. 1611 лв.
04.07.2014 AI 647 лв. 910 лв. 1783 лв. 1403 лв. 1651 лв. 1751 лв. 1020 лв. 1263 лв. 1363 лв. 1611 лв.
11.07.2014 AI 647 лв. 910 лв. 1783 лв. 1403 лв. 1651 лв. 1751 лв. 1020 лв. 1263 лв. 1363 лв. 1611 лв.
18.07.2014 AI 647 лв. 910 лв. 1783 лв. 1403 лв. 1651 лв. 1751 лв. 1020 лв. 1263 лв. 1363 лв. 1611 лв.
25.07.2014 AI 819 лв. 1172 лв. 2246 лв. 1747 лв. 2080 лв. 2180 лв. 1282 лв. 1607 лв. 1707 лв. 2040 лв.
01.08.2014 AI 701 лв. 993 лв. 1930 лв. 1513 лв. 1788 лв. 1888 лв. 1103 лв. 1373 лв. 1473 лв. 1748 лв.
08.08.2014 AI 701 лв. 993 лв. 1930 лв. 1513 лв. 1788 лв. 1888 лв. 1103 лв. 1373 лв. 1473 лв. 1748 лв.
15.08.2014 AI 701 лв. 993 лв. 1930 лв. 1513 лв. 1788 лв. 1888 лв. 1103 лв. 1373 лв. 1473 лв. 1748 лв.
22.08.2014 AI 701 лв. 993 лв. 1930 лв. 1513 лв. 1788 лв. 1888 лв. 1103 лв. 1373 лв. 1473 лв. 1748 лв.
29.08.2014 AI 604 лв. 845 лв. 1667 лв. 1317 лв. 1544 лв. 1644 лв. 955 лв. 1177 лв. 1277 лв. 1504 лв.
05.09.2014 AI 537 лв. 743 лв. 1488 лв. 1184 лв. 1379 лв. 1479 лв. 853 лв. 1044 лв. 1144 лв. 1339 лв.
12.09.2014 AI 510 лв. 702 лв. 1414 лв. 1129 лв. 1310 лв. 1410 лв. 812 лв. 989 лв. 1089 лв. 1270 лв.
19.09.2014 AI 482 лв. 660 лв. 1341 лв. 1075 лв. 1242 лв. 1342 лв. 770 лв. 935 лв. 1035 лв. 1202 лв.
26.09.2014 AI 482 лв. 660 лв. 1341 лв. 1075 лв. 1242 лв. 1342 лв. 770 лв. 935 лв. 1035 лв. 1202 лв.
 

Halic Park Hotel - 5 *

Местоположение:
Айвалък, Турция 

В хотела:
открит и закрит ресторант, 3 бара, 2 конферентни зали, хубава градина, открит и закрит басейн, водна пързалка, ТВ зала, здравен център, магазини, химическо чистене, фризьор, пералня, безжичен интернет, паркинг. 
Хотелът е отопляем и рaботи целогодишно, детски басейн, водна пързалка за деца, детска площадка, фитнес зала, тенис на корт, тенис на маса, билярд, волейбол, баскетбол, мини футбол, водни спортове, турска баня, сауна. 

Стаи:
климатик, балкон, сателитна телевизия, директен телефон, мини бар, баня/душ, сешоар. 

Хранене:
закуска,обяд и вечеря на шведска маса; доп. хранения и турски напитки без лимит. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-6.9) Двама възрастни с дете (7-12.9) Двама възрастни с две деца (0-6.9)(12.9) Двама възрастни с две деца (7-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) Възрастен с дете (7-12.9) Възрастен с две деца (0-6.9)(0-12.9)
30.05.2014 AI 625 лв. 880 лв. 1738 лв. 1369 лв. 1614 лв. 1714 лв. 990 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1316 лв.
06.06.2014 AI 625 лв. 880 лв. 1738 лв. 1369 лв. 1614 лв. 1714 лв. 990 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1316 лв.
13.06.2014 AI 688 лв. 967 лв. 1895 лв. 1485 лв. 1759 лв. 1859 лв. 1077 лв. 1345 лв. 1445 лв. 1435 лв.
20.06.2014 AI 688 лв. 967 лв. 1895 лв. 1485 лв. 1759 лв. 1859 лв. 1077 лв. 1345 лв. 1445 лв. 1435 лв.
27.06.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
04.07.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
11.07.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
18.07.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
25.07.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
01.08.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
08.08.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
15.08.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
22.08.2014 AI 1025 лв. 1473 лв. 2806 лв. 2160 лв. 2599 лв. 2699 лв. 1583 лв. 2013 лв. 2113 лв. 2111 лв.
29.08.2014 AI 688 лв. 967 лв. 1895 лв. 1485 лв. 1759 лв. 1859 лв. 1077 лв. 1345 лв. 1445 лв. 1435 лв.
05.09.2014 AI 688 лв. 967 лв. 1895 лв. 1485 лв. 1759 лв. 1859 лв. 1077 лв. 1345 лв. 1445 лв. 1435 лв.
12.09.2014 AI 688 лв. 967 лв. 1895 лв. 1485 лв. 1759 лв. 1859 лв. 1077 лв. 1345 лв. 1445 лв. 1435 лв.
19.09.2014 AI 625 лв. 880 лв. 1738 лв. 1369 лв. 1614 лв. 1714 лв. 990 лв. 1230 лв. 1330 лв. 1316 лв.
26.09.2014 AI 625 лв. 881 лв. 1741 лв. 1381 лв. 1626 лв. 1726 лв. 1001 лв. 1241 лв. 1341 лв. 1316 лв.

Olivera Resort - 3 *

Местоположение:
Айвалък, Турция 

В хотела:
сейф(на рецепцията), безжичен интернет в лоби бара, басейн, детски басейн, тенис на маса, плажен волейбол, водни спортове, паркинг, детегледачка, жива музика 2 пъти в седмицата, доктор - на повикване, пералня 

Стаи:
Стаите разполагат с климатик, сешоар, балкон, сателитна телевизия, телефон. 

Услуги:
игрална зала, театър стая, безжичен интернет достъп в лоби бара, тенис на маса, плувен басейн, джакузи, детски басейн, плажен волейбол. HALF BOARD / Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 

Дата База  възр в двойна стая   3 възр   1 възр   2 възр+1 дете(3.00-6.99)   2 възр+1 дете(3.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+2 деца(3.00-6.99)   1 възр+1 дете(3.00-6.99)   1 възр+1 дете(3.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(7.00-12.99) 
09.05.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
16.05.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
23.05.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
30.05.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
06.06.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
13.06.2014 HB 387 лв. 1087 лв. 510 лв. 904 лв. 1157 лв. 1027 лв. 1157 лв. 640 лв. 893 лв. 763 лв.
05.09.2014 HB 387 лв. 1087 лв. 510 лв. 904 лв. 1157 лв. 1027 лв. 1157 лв. 640 лв. 893 лв. 763 лв.
12.09.2014 HB 332 лв. 939 лв. 428 лв. 794 лв. 1020 лв. 890 лв. 1020 лв. 558 лв. 784 лв. 654 лв.
19.09.2014 HB 300 лв. 866 лв. 387 лв. 740 лв. 952 лв. 822 лв. 952 лв. 517 лв. 729 лв. 599 лв.
26.09.2014 HB 300 лв. 866 лв. 387 лв. 740 лв. 952 лв. 822 лв. 952 лв. 517 лв. 729 лв. 599 лв.


ALL INCLUSIVE/Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 31.01.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 

Дата База  възр в двойна стая   3 възр   1 възр   2 възр+1 дете(3.00-6.99)   2 възр+1 дете(3.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+1 дете(7.00-12.99)   2 възр+2 деца(3.00-6.99)   1 възр+1 дете(3.00-6.99)   1 възр+1 дете(3.00-6.99)+1 дете(7.00-12.99)   1 възр+1 дете(7.00-12.99) 
09.05.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
16.05.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
23.05.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
30.05.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
06.06.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
13.06.2014 AI 524 лв. 1457 лв. 716 лв. 1178 лв. 1500 лв. 1370 лв. 1500 лв. 846 лв. 1168 лв. 1038 лв.
20.06.2014 AI 633 лв. 1752 лв. 880 лв. 1396 лв. 1772 лв. 1642 лв. 1772 лв. 1010 лв. 1386 лв. 1256 лв.
27.06.2014 AI 551 лв. 1530 лв. 757 лв. 1232 лв. 1567 лв. 1437 лв. 1567 лв. 887 лв. 1222 лв. 1092 лв.
29.08.2014 AI 551 лв. 1530 лв. 757 лв. 1232 лв. 1567 лв. 1437 лв. 1567 лв. 887 лв. 1222 лв. 1092 лв.
12.09.2014 AI 469 лв. 1309 лв. 633 лв. 1068 лв. 1362 лв. 1232 лв. 1362 лв. 763 лв. 1057 лв. 927 лв.
19.09.2014 AI 442 лв. 1235 лв. 592 лв. 1014 лв. 1295 лв. 1165 лв. 1295 лв. 722 лв. 1003 лв. 873 лв.
26.09.2014 AI 442 лв. 1235 лв. 592 лв. 1014 лв. 1295 лв. 1165 лв. 1295 лв. 722 лв. 1003 лв. 873 лв.
 

Grand Themizel - 5 *

Местоположение:
Айвалък, Турция 

В хотела:
основен ресторант с 500 места 
3 ресторанта 
3 бара 
салон за закуска с капацитет 300 места 
кафене 
сладкарница 
открит басейн 
закрит басейн 
телевизионна зала 
лекарски кабинет 
магазини 
фризьор 
детска площадка 
футболно игрище 
пералня 
сейф на рецепцията 
чейндж бюро 
собствен паркинг 
3 конферентни зали с капацитет 500 места 


Стаи:
климатик 
централно отопление 
сателитна телевизия 
минибар 
радио 
телефон 
вана 
сешоар 
балкон 
под- мокет 

Стандартните стаи - Подходящи са за настаняване на мимимум 1 или максимум 2+1 души. Апартаменти - Подходящи са за настаняване на мимимум 1 човек или максимум 3 + 1 души. 


Плаж:
Шезлонгите, чадърите и матраците на плажа и на басейна са безплатни. 

Безплатни Услуги:
Кану 
Водно колело 
Открит тенис корт 
Баскетболно игрище 
Тенис на маса 
Билярд 
Външен басейн с детски кът 
Волейбол 
Бaскетбол 
Фитнес 
Сауна 
Джакузи 
Турска баня 


Платени Услуги:
Банан 
Сърф 
Масажи и процедури в Wellness център Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База Възрастен в двойна стая Единична стая Тройна стая Двама възрастни с дете (0-2.99) Двама възрастни с дете (3-12) Двама възрастни с две деца (0-2.9)(3-12.9) Двама възрастни с две деца (3-12.9) Възрастен с дете (3-12.9) Възрастен с две деца (0-2.9)(0-12.9) Възрастен с две деца (3-12.9)
23.05.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
30.05.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
06.06.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
13.06.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
20.06.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
27.06.2014 AI 847 лв. 1220 лв. 2390 лв. 1804 лв. 2155 лв. 2255 лв. 2607 лв. 1675 лв. 1775 лв. 2126 лв.
04.07.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
11.07.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
18.07.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
25.07.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
01.08.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
08.08.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
15.08.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
22.08.2014 AI 964 лв. 1398 лв. 2717 лв. 2038 лв. 2447 лв. 2547 лв. 2957 лв. 1909 лв. 2009 лв. 2418 лв.
29.08.2014 AI 769 лв. 1101 лв. 2171 лв. 1647 лв. 1960 лв. 2060 лв. 2374 лв. 1518 лв. 1618 лв. 1931 лв.
05.09.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
12.09.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
19.09.2014 AI 685 лв. 982 лв. 1953 лв. 1491 лв. 1766 лв. 1866 лв. 2141 лв. 1362 лв. 1462 лв. 1737 лв.
 

ПОЧИВКА В ТУРЦИЯ 2014 - ДИДИМ, 
/АВТОБУСНА ПРОГРАМА/ 


Tръгване от: София, Пазарджик, Пловдив, Хасково - всеки петък от 25.04.2014 до 17.10.2014 

ПРОГРАМА 
1'ви ден - петък 
Тръгване от София – 14.00ч.автогара Сердика, Пазарджик – 15.30ч. бензиностанция Шел на магистрала Тракия, Пловдив -16.00ч. автогара Север, Хасково – 17.30ч. бензиностанция Шел на Е 80. Преминаване на границата с Турция. Нощен преход. 

2'ри ден - събота 
Пристигане сутринта в Дидим (около 09:00 ч.). Настаняване след 14:00 ч. в избрания хотел. Свободно време. 

3'ти ден - 8'ми ден 
Свободно време за плаж или избор на допълнителна екскурзия. 

9'ти ден - събота 
Освобождаване на стаите до 12:00 ч. След обяд отпътуване за България. 

10'ти ден - неделя 
Пристигане в България около обяд. 

ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА: 


ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: 

Необходими документи за пътуването: 

Условия за настаняване и пътуване 

Orion Hotel - 3 *

www.orionhoteldidim.com

Хотелът е разположен на брега на морето, на 500 м от центъра на Дидим. 

Местоположение:
Дидим, Турция 

В хотела:
Основен ресторант, а ла карт ресторант, лоби бар, бар на плажа, рум сервиз, телевизионна зала, анимация, сейф, пералня, химическо чистене, лекар, водни спортове. 

Стаи:
78 стаи, в които има баня с душ, сешоар, индивидуален климатик, телефон с директна връзка, сателитна телевизия, мини бар. 

Плаж:
Пясъчен плаж - чадъри и шезложни срещу заплащане. 

Хранене:
НВ - закуска и вечеря на шведска маса 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База възр в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-6.9) Двама възрастни с дете (7-12.9) Възрастен с дете (0-6.9) Възрастен с дете (7-12.9)
25.04.2014 HB 364 лв. 337 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
02.05.2014 HB 364 лв. 337 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
09.05.2014 HB 364 лв. 337 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
16.05.2014 HB 364 лв. 337 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
23.05.2014 HB 364 лв. 337 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
30.05.2014 HB 423 лв. 562 лв. 1185 лв. 965 лв. 1104 лв. 687 лв. 940 лв.
06.06.2014 HB 433 лв. 576 лв. 1211 лв. 985 лв. 1129 лв. 702 лв. 960 лв.
13.06.2014 HB 442 лв. 591 лв. 1238 лв. 1005 лв. 1153 лв. 717 лв. 980 лв.
20.06.2014 HB 501 лв. 679 лв. 1396 лв. 1122 лв. 1300 лв. 806 лв. 1097 лв.
27.06.2014 HB 532 лв. 726 лв. 1481 лв. 1185 лв. 1378 лв. 854 лв. 1160 лв.
04.07.2014 HB 556 лв. 761 лв. 1544 лв. 1231 лв. 1437 лв. 889 лв. 1206 лв.
11.07.2014 HB 556 лв. 761 лв. 1544 лв. 1231 лв. 1437 лв. 889 лв. 1206 лв.
18.07.2014 HB 575 лв. 790 лв. 1597 лв. 1271 лв. 1486 лв. 919 лв. 1246 лв.
25.07.2014 HB 624 лв. 864 лв. 1729 лв. 1368 лв. 1608 лв. 993 лв. 1343 лв.
01.08.2014 HB 624 лв. 864 лв. 1729 лв. 1368 лв. 1608 лв. 993 лв. 1343 лв.
08.08.2014 HB 624 лв. 864 лв. 1729 лв. 1368 лв. 1608 лв. 993 лв. 1343 лв.
15.08.2014 HB 624 лв. 864 лв. 1729 лв. 1368 лв. 1608 лв. 993 лв. 1343 лв.
22.08.2014 HB 624 лв. 864 лв. 1729 лв. 1368 лв. 1608 лв. 993 лв. 1343 лв.
29.08.2014 HB 536 лв. 732 лв. 1491 лв. 1192 лв. 1388 лв. 860 лв. 1167 лв.
05.09.2014 HB 481 лв. 650 лв. 1343 лв. 1083 лв. 1251 лв. 776 лв. 1058 лв.
12.09.2014 HB 433 лв. 576 лв. 1211 лв. 985 лв. 1129 лв. 702 лв. 960 лв.
19.09.2014 HB 433 лв. 576 лв. 1211 лв. 985 лв. 1129 лв. 702 лв. 960 лв.
26.09.2014 HB 403 лв. 532 лв. 1132 лв. 926 лв. 1055 лв. 657 лв. 901 лв.
03.10.2014 HB 364 лв. 474 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
10.10.2014 HB 364 лв. 474 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
17.10.2014 HB 364 лв. 474 лв. 1026 лв. 848 лв. 958 лв. 598 лв. 823 лв.
 

Tuntas Hotel - 3 *

www.tuntashotels.com

Разположен е на 50 м от плажа в курорта Дидим. 

Местоположение:
Дидим, Турция 

В хотела:
Бар, басейн открит, дискотека, допълнителни мероприятия, плажен волейбол, ресторант, сауна, тенис на маса, трансфери, екскурзии, фитнес център,Wi-Fi в лобито, детски басейн, козметичен салон, магазин, обменно бюро, сейф, турска баня 

Стаи:
134 стаи - климатик, отделни баня и WC, сателит, телевизор, телефон, хладилник 

Плаж:
Собствен пясъчен плаж 

Хранене:
All Inclusive, закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База възр. в двойна стая 3 възр. 1 възр. 2 възр+1 дете(3.00-12.99) 3 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+2 деца(3.00-12.99)
25.04.2014 400 1127 400 935 1262 535 914
02.05.2014 400 1127 400 935 1262 535 914
09.05.2014 407 1144 427 948 1279 562 927
16.05.2014 447 1252 592 1028 1387 727 1007
23.05.2014 447 1252 592 1028 1387 727 1007
30.05.2014 447 1252 592 1028 1387 727 1007
06.06.2014 487 1360 651 1108 1495 786 1087
13.06.2014 517 1441 697 1168 1576 832 1147
20.06.2014 517 1441 697 1168 1576 832 1147
27.06.2014 567 1576 771 1268 1711 906 1247
04.07.2014 586 1629 801 1307 1764 936 1286
11.07.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
18.07.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
25.07.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
01.08.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
08.08.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
15.08.2014 656 1818 907 1446 1953 1042 1426
22.08.2014 645 1787 889 1424 1922 1024 1403
29.08.2014 574 1597 784 1283 1732 919 1263
05.09.2014 567 1576 771 1268 1711 906 1247
12.09.2014 517 1441 697 1168 1576 832 1147
19.09.2014 517 1441 697 1168 1576 832 1147
26.09.2014 433 1216 485 1001 1351 620 981
03.10.2014 400 1127 400 935 1262 535 914
10.10.2014 400 1127 400 935 1262 535 914
17.10.2014 400 1127 400 935 1262 535 914
 

The Holiday Resort - 4 *

www.theholidayresort.com.tr

Хотелът се намира на брега на морето, на 12 км от центъра на Дидим. 

Местоположение:
Дидим, Турция 

В хотела:
1 основен ресторант, 1 а-ла-карт ресторант, 4 бара, външен басейн, детски басейн, водна пързалка, 2 конферентни зали, магазини, фризьор, лекар, турска баня, сауна, фитнес, билярд, дартс, 2 тенис корта, аеробика, плажен волейбол, баскетбол, водни спортове, анимация, детска площадка, мини клуб, детегледачка, дискотека, безжичен интернет в лоби. 

Стаи:
197 стаи стандартни и фамилни стаи - индивидуален климатик, телефон, телевизор, мини бар (срещу заплащане), сейф (срещу заплащане), баня с душ/вана, сешоар, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото три пъти седмично. 

Плаж:
Собствен – пясъчен. Чадъри, шезлонги матраци и хавлии на басейна и плажа – безплатно. Бар на плажа - безплатно. 

Хранене:
All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 


Дата База възр в двойна стая 3 възр 1 възр 2 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+2 деца(3.00-12.99)
25.04.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.
02.05.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.
09.05.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.
16.05.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.
23.05.2014 AI 439 лв. 1235 лв. 576 лв. 1017 лв. 716 лв. 993 лв.
30.05.2014 AI 439 лв. 1235 лв. 576 лв. 1017 лв. 716 лв. 993 лв.
06.06.2014 AI 474 лв. 1328 лв. 628 лв. 1087 лв. 768 лв. 1062 лв.
13.06.2014 AI 474 лв. 1328 лв. 628 лв. 1087 лв. 768 лв. 1062 лв.
20.06.2014 AI 590 лв. 1643 лв. 803 лв. 1320 лв. 943 лв. 1295 лв.
27.06.2014 AI 590 лв. 1643 лв. 803 лв. 1320 лв. 943 лв. 1295 лв.
04.07.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
11.07.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
18.07.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
25.07.2014 AI 695 лв. 1926 лв. 960 лв. 1529 лв. 1100 лв. 1504 лв.
01.08.2014 AI 695 лв. 1926 лв. 960 лв. 1529 лв. 1100 лв. 1504 лв.
08.08.2014 AI 695 лв. 1926 лв. 960 лв. 1529 лв. 1100 лв. 1504 лв.
15.08.2014 AI 590 лв. 1643 лв. 803 лв. 1320 лв. 943 лв. 1295 лв.
22.08.2014 AI 590 лв. 1643 лв. 803 лв. 1320 лв. 943 лв. 1295 лв.
29.08.2014 AI 590 лв. 1643 лв. 803 лв. 1320 лв. 943 лв. 1295 лв.
05.09.2014 AI 544 лв. 1517 лв. 733 лв. 1227 лв. 873 лв. 1201 лв.
12.09.2014 AI 544 лв. 1517 лв. 733 лв. 1227 лв. 873 лв. 1201 лв.
19.09.2014 AI 439 лв. 1235 лв. 576 лв. 1017 лв. 716 лв. 993 лв.
26.09.2014 AI 439 лв. 1235 лв. 576 лв. 1017 лв. 716 лв. 993 лв.
03.10.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.
10.10.2014 AI 392 лв. 1108 лв. 506 лв. 924 лв. 646 лв. 899 лв.


СТАНДАРТНА СТАЯ - ИЗГЛЕД МОРЕ 

Дата База възр в двойна стая 3 възр 1 възр 2 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+1 дете(3.00-12.99) 1 възр+2 деца(3.00-12.99)
25.04.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
02.05.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
09.05.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
16.05.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
23.05.2014 AI 451 лв. 1266 лв. 594 лв. 1041 лв. 734 лв. 1016 лв.
30.05.2014 AI 451 лв. 1266 лв. 594 лв. 1041 лв. 734 лв. 1016 лв.
06.06.2014 AI 498 лв. 1393 лв. 663 лв. 1135 лв. 803 лв. 1109 лв.
13.06.2014 AI 498 лв. 1393 лв. 663 лв. 1135 лв. 803 лв. 1109 лв.
20.06.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
27.06.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
04.07.2014 AI 637 лв. 1769 лв. 872 лв. 1414 лв. 1012 лв. 1388 лв.
11.07.2014 AI 637 лв. 1769 лв. 872 лв. 1414 лв. 1012 лв. 1388 лв.
18.07.2014 AI 637 лв. 1769 лв. 872 лв. 1414 лв. 1012 лв. 1388 лв.
25.07.2014 AI 719 лв. 1990 лв. 995 лв. 1577 лв. 1135 лв. 1551 лв.
01.08.2014 AI 719 лв. 1990 лв. 995 лв. 1577 лв. 1135 лв. 1551 лв.
08.08.2014 AI 719 лв. 1990 лв. 995 лв. 1577 лв. 1135 лв. 1551 лв.
15.08.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
22.08.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
29.08.2014 AI 614 лв. 1707 лв. 837 лв. 1368 лв. 977 лв. 1342 лв.
05.09.2014 AI 567 лв. 1581 лв. 768 лв. 1274 лв. 908 лв. 1248 лв.
12.09.2014 AI 567 лв. 1581 лв. 768 лв. 1274 лв. 908 лв. 1248 лв.
19.09.2014 AI 451 лв. 1266 лв. 594 лв. 1041 лв. 734 лв. 1016 лв.
26.09.2014 AI 451 лв. 1266 лв. 594 лв. 1041 лв. 734 лв. 1016 лв.
03.10.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
10.10.2014 AI 404 лв. 1140 лв. 523 лв. 948 лв. 663 лв. 922 лв.
 

Majesty Club Tarhan - 4 *

www.clubtarhan.com.tr

отелът се намира на 6 км. от центъра на град Дидим, на брега на морето. 

Местоположение:
Дидим, Турция 

В хотела:
2 ресторанта, 6 бара , конферентна зала (за 80 човека), 2 открити басейна, детски басейн, детска площадка, мини-клуб, водна пързалка. Безплатно: зала за тренировки, аеробика, дискотека, шоу-програма, 2 тенис корта, футбол, баскетбол, волейбол, тенис на маса. 

Стаи:
19 двуетажни вили в които има 264 стандартни стаи , 8 двустайни family rooms - минибар , телефон , климатик , сейф , кабелна и сателитна телевизия 

Плаж:
Собствен - пясъчен. Чадъри, шезлонги - безплатно. Плажни кърпи - платено. 

Платени Услуги:
Турска баня, сауна, масаж, ракети за тенис, билярд, видеоигри, водни спортове, 5 магазина, фризьорски салон, TV-салон, лекарски кабинет . 


Хранене:
24/7 Ultra All Inclusive 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База възр в двойна стая Единична стая Трима възрастни Двама възрастни с дете (0-12.9) Двама възрастни с две деца (0-6.9) (0-12.9) Двама възрастни с две деца (7-12.9) Възрастен с дете (0-12.9)
25.04.2014 AI 399 лв. 522 лв. 1125 лв. 919 лв. 1039 лв. 1161 лв. 644 лв.
02.05.2014 AI 399 лв. 522 лв. 1125 лв. 919 лв. 1039 лв. 1161 лв. 644 лв.
09.05.2014 AI 439 лв. 581 лв. 1233 лв. 999 лв. 1119 лв. 1261 лв. 704 лв.
16.05.2014 AI 469 лв. 626 лв. 1313 лв. 1058 лв. 1178 лв. 1336 лв. 749 лв.
23.05.2014 AI 562 лв. 766 лв. 1565 лв. 1245 лв. 1365 лв. 1568 лв. 890 лв.
30.05.2014 AI 562 лв. 766 лв. 1565 лв. 1245 лв. 1365 лв. 1568 лв. 890 лв.
06.06.2014 AI 709 лв. 985 лв. 1960 лв. 1537 лв. 1657 лв. 1934 лв. 1111 лв.
13.06.2014 AI 818 лв. 1150 лв. 2256 лв. 1757 лв. 1877 лв. 2208 лв. 1277 лв.
20.06.2014 AI 818 лв. 1150 лв. 2256 лв. 1757 лв. 1877 лв. 2208 лв. 1277 лв.
27.06.2014 AI 818 лв. 1150 лв. 2256 лв. 1757 лв. 1877 лв. 2208 лв. 1277 лв.
04.07.2014 AI 818 лв. 1150 лв. 2256 лв. 1757 лв. 1877 лв. 2208 лв. 1277 лв.
11.07.2014 AI 832 лв. 1170 лв. 2292 лв. 1783 лв. 1903 лв. 2242 лв. 1297 лв.
18.07.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
25.07.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
01.08.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
08.08.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
15.08.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
22.08.2014 AI 842 лв. 1185 лв. 2319 лв. 1803 лв. 1923 лв. 2266 лв. 1312 лв.
29.08.2014 AI 735 лв. 1024 лв. 2030 лв. 1589 лв. 1709 лв. 1998 лв. 1150 лв.
05.09.2014 AI 690 лв. 958 лв. 1910 лв. 1501 лв. 1621 лв. 1888 лв. 1083 лв.
12.09.2014 AI 599 лв. 821 лв. 1663 лв. 1318 лв. 1438 лв. 1660 лв. 945 лв.
19.09.2014 AI 589 лв. 805 лв. 1638 лв. 1299 лв. 1419 лв. 1634 лв. 929 лв.
26.09.2014 AI 489 лв. 655 лв. 1366 лв. 1097 лв. 1217 лв. 1384 лв. 778 лв.
03.10.2014 AI 414 лв. 543 лв. 1164 лв. 948 лв. 1068 лв. 1197 лв. 666 лв.
10.10.2014 AI 399 лв. 522 лв. 1125 лв. 919 лв. 1039 лв. 1161 лв. 644 лв.
17.10.2014 AI 399 лв. 522 лв. 1125 лв. 919 лв. 1039 лв. 1161 лв. 644 лв.Garden of Sun Hotel - 5 *

http://www.gardenofsun.com.tr/

Хотелът се намира на 15 минути пеша от центъра на Дидим, на 400 м плажа. 

Местоположение:
Дидим, Турция 

В хотела:
1 основен ресторант, 3 а-ла-карт ресторанта, 5 бара, 2 външни басейна, детски басейн, вътрешен басейн, 2 водни пързалки, 4 конферентни зали, магазин, фризьор, лекар, турска баня, сауна, парна баня, джакузи, фитнес, плажен волейбол, баскетбол, билярд, дартс, тенис корт, тенис на маса, аеробика, водни спортове, СПА център, детегледачка, анимация, детска площадка, мини клуб, дискотека, интернет кафе (срещу заплащане), безжичен интернет в лоби. 

Стаи:
250 стаи стандартни и фамилни стаи - централен климатик, телефон, телевизор, мини бар (срещу заплащане), сейф (срещу заплащане), баня с душ/вана, сешоар, балкон, почистване на стаите - всеки ден, смяна на бельото два пъти седмично, безжичен интернет (срещу заплащане). 

Плаж:
Градски – пясъчен. Чадъри, шезлонги матраци и хавлии на басейна – безплатно. Транспорт до плажа – на всеки час (безплатно). Бар на плажа - срещу заплащане. 

Хранене:
All inclusive – закуска, обяд, вечеря, междинни хранения, местни алкохолни и безалкохолни напитки. 


Цените са с включени отстъпки за ранно записване при резервации и депозит 30% до 28.02.2014, окончателно плащане до 31.03.2014 
СТАНДАРТНА СТАЯ 

Дата База възр. в двойна стая Единична стая Тройна стая Двама възрастни с дете (0-12.99) Възрастен с две деца (0-2.9) (0-12.9) Възрастен с две деца (0-12.9) Трима възрастни с дете (0-12.9) Възрастен с дете (0-12.9) Възрастен с две деца (0-2.9)(0-12.9) Възрастен с две деца (3-12.9)
25.04.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
02.05.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
09.05.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
16.05.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
23.05.2014 AI 415 лв. 545 лв. 1166 лв. 949 лв. 1069 лв. 1199 лв. 1286 лв. 665 лв. 785 лв. 914 лв.
30.05.2014 AI 527 лв. 714 лв. 1470 лв. 1175 лв. 1295 лв. 1481 лв. 1590 лв. 834 лв. 954 лв. 1140 лв.
06.06.2014 AI 543 лв. 737 лв. 1513 лв. 1206 лв. 1326 лв. 1520 лв. 1633 лв. 857 лв. 977 лв. 1171 лв.
13.06.2014 AI 637 лв. 878 лв. 1766 лв. 1394 лв. 1514 лв. 1755 лв. 1886 лв. 998 лв. 1118 лв. 1359 лв.
20.06.2014 AI 640 лв. 883 лв. 1775 лв. 1400 лв. 1520 лв. 1763 лв. 1895 лв. 1003 лв. 1123 лв. 1365 лв.
27.06.2014 AI 659 лв. 911 лв. 1825 лв. 1438 лв. 1558 лв. 1810 лв. 1945 лв. 1031 лв. 1151 лв. 1403 лв.
04.07.2014 AI 659 лв. 911 лв. 1825 лв. 1438 лв. 1558 лв. 1810 лв. 1945 лв. 1031 лв. 1151 лв. 1403 лв.
11.07.2014 AI 659 лв. 911 лв. 1825 лв. 1438 лв. 1558 лв. 1810 лв. 1945 лв. 1031 лв. 1151 лв. 1403 лв.
18.07.2014 AI 674 лв. 934 лв. 1868 лв. 1469 лв. 1589 лв. 1849 лв. 1988 лв. 1054 лв. 1174 лв. 1434 лв.
25.07.2014 AI 768 лв. 1075 лв. 2121 лв. 1657 лв. 1777 лв. 2083 лв. 2241 лв. 1195 лв. 1315 лв. 1622 лв.
01.08.2014 AI 768 лв. 1075 лв. 2121 лв. 1657 лв. 1777 лв. 2083 лв. 2241 лв. 1195 лв. 1315 лв. 1622 лв.
08.08.2014 AI 768 лв. 1075 лв. 2121 лв. 1657 лв. 1777 лв. 2083 лв. 2241 лв. 1195 лв. 1315 лв. 1622 лв.
15.08.2014 AI 768 лв. 1075 лв. 2121 лв. 1657 лв. 1777 лв. 2083 лв. 2241 лв. 1195 лв. 1315 лв. 1622 лв.
22.08.2014 AI 750 лв. 1047 лв. 2070 лв. 1619 лв. 1739 лв. 2036 лв. 2190 лв. 1167 лв. 1287 лв. 1584 лв.
29.08.2014 AI 637 лв. 878 лв. 1766 лв. 1394 лв. 1514 лв. 1755 лв. 1886 лв. 998 лв. 1118 лв. 1359 лв.
05.09.2014 AI 637 лв. 878 лв. 1766 лв. 1394 лв. 1514 лв. 1755 лв. 1886 лв. 998 лв. 1118 лв. 1359 лв.
12.09.2014 AI 621 лв. 854 лв. 1724 лв. 1363 лв. 1483 лв. 1716 лв. 1844 лв. 974 лв. 1094 лв. 1328 лв.
19.09.2014 AI 527 лв. 714 лв. 1470 лв. 1175 лв. 1295 лв. 1481 лв. 1590 лв. 834 лв. 954 лв. 1140 лв.
26.09.2014 AI 509 лв. 685 лв. 1420 лв. 1137 лв. 1257 лв. 1434 лв. 1540 лв. 805 лв. 925 лв. 1102 лв.
03.10.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
10.10.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.
17.10.2014 AI 396 лв. 516 лв. 1116 лв. 912 лв. 1032 лв. 1152 лв. 1236 лв. 636 лв. 756 лв. 877 лв.


Отначало в топ оферти

 

 

Оферти за посрещане на празниците в България. Коледа, Нова Година, Осми декември - студентски празник. Осми декември, Коледа и Нова Година, оферти за посрещане на студентски, коледни и новогодишни празници в България - Поход .org празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане, 2007, 2008, 07, 08, програма, празнична, екскурзия, празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане, 2007, 2008, 07, 08, програма, празнична, екскурзия, изложения, Европа


Оферти за посрещане на празниците в България. Коледа, Нова Година, Осми декември - студентски празник. Осми декември, Коледа и Нова Година, оферти за посрещане на студентски, коледни и новогодишни празници в България - Поход .org празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане, 2007, 2008, 07, 08, програма, празнична, екскурзия, празник, празници, нова, година, коледа, осми, декември, 8, 8ми, 8-ми, декември, посрещане, 2007, 2008, 07, 08, програма, празнична, екскурзия